Մենք այսօր միկրոսկոպով ուսումնասիրեցինք բորբոսնած հացը:Բորբոսը լինում է երկու տեսակի վնասակար և օգտակար, մենք ուսումնասիրել ենք վնասակար բորբոսը: Այն սկզբից թափանցիմ է իսկ հետո սկսում է գույնը փոխել և դառնում է կանաչակապտավուն:
Մխիթար Սեբաստացի կրթահամալիր ավագ դպրոց 9-4
Մենք այսօր միկրոսկոպով ուսումնասիրեցինք բորբոսնած հացը:Բորբոսը լինում է երկու տեսակի վնասակար և օգտակար, մենք ուսումնասիրել ենք վնասակար բորբոսը: Այն սկզբից թափանցիմ է իսկ հետո սկսում է գույնը փոխել և դառնում է կանաչակապտավուն: